maandag 14 januari 2013

uitnodiging presentatie Case-study master interieurarchitectuur 1 februari 2013


Met plezier nodigen wij u uit voor de presentatie van de Capsa Sensibus waarmee we de Case-study 1.0 Program of Experience afronden. 

De case-study is een belangrijk onderdeel van de masteropleiding interieurarchitectuur van ArtEZ. In de case-study werken studenten met elkaar samen aan een ontwerpend onderzoek. Bijvoorbeeld een programma van mogelijkheden in een opgave van hergebruik of onderzoek naar collectief opdrachtgeversschap. Bij deze case-study worden ook andere disciplines betrokken, zoals een omgevingspsycholoog, een beeldend kunstenaar of een sociaal demograaf. In de case-study werken studenten voor een reële opdrachtgever.

Initiatiefnemers voor het onderzoek in de case-study 1.0, Program of Experience, zijn Tineke Groen en Ellen Schild van Studio Groen+Schild. Die, vanuit de behoefte die zij zelf ervaren in de praktijk, samenwerking hebben gezocht met ArtEZ. Drie studenten van de master opleiding Interieurarchitectuur hebben in de vorm van een Case Study anderhalf jaar gewerkt aan een instrument waarmee het programma van ervaringen bij grote gebruikersgroepen in kaart kan worden gebracht. Op experimentele wijze hebben zij een onderzoekend ontwerpproces doorlopen, met de Capsa Sensibus als resultaat.

Presentatie Case-study 1.0
kantine Rhijnvis Feithlaan 50, Zwolle
Vrijdag 1 februari 15.30

Aanmelden voor het evenement doet u door een mail te sturen naar capsasensibus@gmail.com.

Graag verwelkomen we u op het evenement.

Daphne van Rosmalen
Robert van Middendorp
Mirna Koghee
Studenten master Interieurarchitectuur

Ingrid van Zanten
coördinator Interieurarchitectuur | ArtEZ Hogeschool voor de kunsten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten